Poziv učenicima na ljetni program Innovation Academy

Srijeda, 7. 6. 2023.

UNICEF i Hrvatski ured za kreativnost i inovacije pozivaju učenike Vaše škole da se prijave na ljetni program Innovation Academy.

Innovation Academy je program u kojem mladi kroz radionice, praktične vježbe te zanimljive primjere i slučajeve usvajaju vještine budućnosti: suradnju i vodstvo, kritičko razmišljanje, emocionalnu inteligenciju, projektni menadžment, komunikacijske vještine, digitalne vještine, vještine programiranja i brojne druge.

 

Program će se održati od 21. do 25. Kolovoza 2023. u prostorima Sveučilišta VERN' u Zagrebu.

 

Sudjelovanje u programu je u potpunosti besplatno.

 

Kako Innovation Academy izgleda?

 

Mladi se prijavljuju na jedan od osam programa u ponudi: Future Leader, Future Entrepreneur, Future Skills, Master of Public Speaking, Digital Skills, Robotics, IT Genious - početni, IT Genious - napredni.

 

Više o svakom programu možete pronaći na web stranici: https://zabum.hr/innovation-academy/

 

Ovdje se nalazi obrazac za prijave: https://forms.gle/14i4uujJ5pFwpe5LA

 

Svaki program ima svoje predavače-mentore koji polaznike kreativnim metodama poučavanja vode kroz proces usvajanja specifičnih znanja i vještina.

 

Do sada se Innovation Academy održao 6 puta, a pohađalo ga je preko 700 mladih iz cijele Hrvatske. Kako je to izgledalo prošle godine pogledajte u videu: https://drive.google.com/file/d/1KDD_uzoZ7yp0SS5frbsElweaME0kG9pc/view?usp=share_link

Ljetni program Innovation Academy Vašim učenicima ukratko možemo predstaviti i uživo na satu razrednika/nekom drugom satu/hodniku škole ili možemo organizirati kratki online sastanak s učenicima kako bismo im dali sve informacije i odgovorili na sva pitanja.

 

Naše programe i aktivnosti možete pogledati i na webu, facebooku te instagramu.

Ako ćete imati kakvih pitanja – na raspolaganju smo na mailove tena@huki.hr i anja@huki.hr te na broj 091 614 13 93.